| Autor |
Wiadomość |
| < Zloty, mityngi, konferencje ~ AKTUALIZACJA MITINGÓW |
|
Wysłany:
27 Sty 07, 19:08
|
|
|
Site Admin
|
|
Prosze o wpisywanie w tym temacie mityngów których już niema, oraz mityngów które są a których niema na liście mityngów na naszej stronie.
Także o informacje na temat wszystkich zmian zaistniałych w godzinach, miejscach lub innych rzecach związanych z odbywaniem się mitingów.
Informacje które podacie zostaną sprawdzone w miare możliwości i uaktualnione na liście.
( a tak pozatym to każdy może wysłać emaila na adres : mityngianonimowinarkomani.org )  |
Ostatnio zmieniony przez zavias dnia 18 Lut 07, 11:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
4 Lut 07, 21:55
|
|
|
|
|
grupy ze świdnicy nie ma już
wróciła przesyłka wysyłana z Wawy |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
4 Lut 07, 23:08
|
|
|
Site Admin
|
|
dzięki  |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
12 Lut 07, 22:03
|
|
|
|
|
zdechły środowe mitingi w Płocku - grupa "Podole" is dead  |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
12 Lut 07, 22:05
|
|
|
|
|
| i ok. roku temu chciałem zajrzeć na miting we Włocławku, zadzwoniłem na numer kontaktowy podany na stronce i osobnik który odebrał powiedział że "na razie nie ma mitingów" |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
13 Lut 07, 10:14
|
|
|
|
|
| Nie ma mitingu w Areszcie na ul.Ciupagi w Warszawie - poniedziałek - proszę o wykasowanie. Dzwoniłem - sprawdzałem. |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
13 Lut 07, 11:06
|
|
|
Site Admin
|
|
Dzięki za info  |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
13 Lut 07, 16:17
|
|
|
|
|
| Witam! Nie ma mityngu w poniedzialki w Olsztynie. Potwierdzalem info u jednego znajomego ktory tam chodzil regularnie, bylem tez w ostatni czwartek w miejscu gdzie powinien odbywac sie mityng ale nikt sie tam nie pojawil- moze mozna to sprawdzic? Ktos napisal mi ze zna jakas panne co tam uczeszczala, bylem a tu nic a szkoda. Jak cos wiecie napiszcie. Pozdrawiam i pogody ducha zycze! Kuba |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
14 Lut 07, 14:11
|
|
|
|
|
| odnosnie meetingów w zakladach karnych i aresztach sledczych.....wogóle nie powinnismy ich umieszczac na listach meetingów...dlaczego bo to nie sa meetingi NA tylko H&I.Zainteresowanych odsylam do przewodnika po tych sluzbach lub zapraszam do napisania do mnie na maila udziele informacji.pozdrawiam K |
_________________ ...that no addict,anywhere,need die from the horrors of addiction... |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
9 Mar 07, 20:45
|
|
|
Site Admin
|
|
Jeżeli konferencja zadecyduje że nie będziemy umieszczać to nie bedziemy, warto pamiętać o tym i poruszyć tą sprawę na konferencji.
Bez takowej decyzji konferencji, pozostanie jak jest chodźby pisało tak w każdej ulotce.
Ale fajnie że ktoś zauważa takie rzeczy
Pozdrawiam. P  |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
13 Lip 07, 10:03
|
|
|
|
|
Nie ma grupy REJS w Lublinie, a przynajmniej nie na starym adresie
Pozdro Piotr |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
16 Lip 07, 12:47
|
|
|
|
|
grupa z Ełku nie funkcjonuje juz dłuższy czas,a dalej widnieje w spisie mitingów !!  |
_________________ Dziś wybieram WOLNOŚĆ |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
16 Lip 07, 15:38
|
|
|
|
|
| W Poznaniu została tylko grupa "Niedziela" |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
30 Lip 07, 9:23
|
|
|
|
|
| Jak to nie ma grupy w świdnicy. Ja jestem założycielem grupy Na przy ANANIE. grupa jest już 7 miesi ęcy ale nikt tam nie przychodzi ale ja cierpliwie tam czekam co poniedziałek. więc nie rozumiem dlaczego ktoś napisał że nie ma tej grupy |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
27 Wrz 07, 20:20
|
|
|
|
|
nie ma już mitingów w Rzeszowie (ul.Siemieńskiego; i w ogóle w tym mieście nie ma)
nie ma też już od paru miesięcy w Łańcucie. Ogólnie to na Podkarpaciu NA mitingów "0"...niestety... |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
10 Sty 08, 15:25
|
|
|
|
|
Cześć. w Kielcach nie istnieje już grupa Raj
Punkt Konsultacyjno Diagnostyczny
ul. Wojska Polskiego 230A
Proszę więc o usunięcie jej z listy mitingów.
Jest tylko jedna grupa NA "MOC" Mitingi odbywają sie w środy od godz.17.
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
10 Sty 08, 17:58
|
|
|
|
|
| good man dobrze ze sa ludzie którzy o tym pisza z mojej prespektywy i doswiadczen uwazam ze brak przeplywu informacji jest jedna z piet achillesowych polskiego NA..... |
_________________ ...that no addict,anywhere,need die from the horrors of addiction... |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
28 Sty 08, 20:34
|
|
|
|
|
wiem że nie jest to miejsce ale aż mnie coś świerzbi, aby zadać pytanie DLACZEGO? dlaczego znikaja grupy NA.
co takiego się robi, a może co takiego się nie robi, że grupy znikają?
dlaczego tak mało jest grup NA w Polsce?
pozdrawiam  |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
26 Mar 08, 18:52
|
|
|
|
|
W kaliszu powstała grupa ''Wiosna'' :)zapraszamy wszystkich w każdy czwartek od godziny 18 do 20 w Budynku Leczenia Uzależnień przy ulicy Lipowej 5 (spotkania odbywają się w piwnicy)
pozdro:) |
_________________ neofit |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
12 Kwi 08, 11:06
|
|
|
|
|
| Niestety nie istnieje już grupa w świdnicy ale powstała w Wałbrzychu. |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
20 Kwi 08, 19:34
|
|
|
|
|
| RZESZóW ponad miesiąc temu powstała grupa "Zofia". Mityngi ul. Siemieńskiego 17 budynek WOTU sobota 13.30-14.30 Zapraszamy!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
27 Wrz 08, 18:50
|
|
|
|
|
Powstała nowa grupa w SZCZECINIE "NA Nowo" ! :)Zapraszamy,mitingi odbywają się przy ul.Małkowskiego9/2 we wtorki od godziny 18:00 do 20:00.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
12 Sty 09, 19:50
|
|
|
|
|
Dobre wieści z Bydgoszczy. Grupa "Pierwsza" i jak na razie jedyna w tym mieście powstaje z popiołów. Po ponad rocznym okresie zawieszenia wznawiamy spotkania.
Uwaga: zmienia sie jednak dzień spotkań. Od tej pory bedziemy się spotykać nie w czwartki lecz w piatki. Pozostałe (godzina i miejsce) bez zmian. |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
30 Cze 09, 6:50
|
|
|
|
|
Witaj z USA!
Chodziłem na grupa Pulsar dawno temu na samego początku, kiedzy jeszcze byl w małej piwnicy na Żoliborz, a póżniej jak przeniesił się na Dzielny. Bardzo się ciesię, jest grupa jeszcze istnieje i że już są tyle meetingi w Polsce.
Będę w Warszawie na 30.07.09 (czwartek). Informacje na website jest chyba nieaktualne. Czy meeting jest przy Dzielny 7 lub Klub u Pima (ul. Nowy Zjazd 1A)? O której?
Dziękuję,
Daniel W z New Jersey |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
13 Lip 09, 22:49
|
|
|
|
|
Witam
w Bielsku-B też zmiany:
2grupy połączyły się w jedną pod nazwą "NIEZAPOMINAJKA",i zostało przy 2mit.w tygodniu,w jednym miejscu tj.Bielskie Centrum Trzeźwości,ul Inwalidów 6 (wt.18-19:00,niedz.18-19:30)
tak czy tak regularnie podajemy wszelkie info.na liście mit.,i Ktoś to świetnie ekspresowo aktualizuje-Dzięks
...i jakby co- to zapraszamy  |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
4 Wrz 09, 12:41
|
|
|
|
|
| Cześć. Od ponad miesiąca poszukiwałem grupy w Ostrowi Mazowieckiej. Niestety nic z tego. Mam potwierdzone informacje, że w Ostrowi działa tylko AA. Mityngów NA nie ma tam od kilku, lat – ostatnia aktualizacja grupy jest z 2004 roku, poza tym słyszałem, że te mityngi które tam były prowadził terapeuta – co trochę odbiega od idei NA. Pozdrawiam Serdecznie. |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
9 Sty 10, 14:15
|
|
|
|
|
a czy jest jakas grupa w lodzi?
potrzebuje kogos wyslac a niewiem czy cos jeszcze istnieje bo nie mam kontaktow :/ |
_________________ The best way to predict the future is to invent it. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
3 Mar 10, 21:24
|
|
|
|
|
Witam wszytskich. Komitet do spraw rozwoju wspólnoty aktualizuje listę mityngów i grup działających w Polsce. W związku z tym, że na ten moment nie udało nam się nawiązać kontaktu z grupami: Ełk "przebudzenie" , Gliwice "Diament", Gorzów Wlkp. "Fenix", Kraków "Osiemnastka", "Bezsilny Dratewka", "Smocza jama"; Stargard Gdański "Prometeusz", Świnoujście "44", Szczecin "Na nowo", Warszawa " Pulsar" oraz "Dzielna", bardzo proszę osoby, które mają kontakt z tymi grupami o podanie maila (anita-m1@o2.pl ) na który można przesyłać nr tel, adresy mailowe, w celu kontaktu i zweryfikowania danych o grupie. Jest to bardzo istotne dla rozwoju wspólnoty i polepszenia kontaktów między grupami w naszym regionie. Bardzo prosimy o pomoc!!
Z góry dzięki:) Pogody ducha
Wdzięczna za służbę
Anita:) |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
5 Mar 10, 1:50
|
|
|
|
|
| Też próbowałem się skontaktowac z niektórymi grupami w/w wymienionymi,ale cisza w eterze,albo kontakt nieaktualny....będziemy wspólnie próbowali dalej ...Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
8 Mar 10, 21:30
|
|
|
|
|
w takim razie jak będziesz miał jakieś info odnośnie tych grup to napisz proszę... z góry dzięki
pozdro |
|
|
|
|
|
 |
|